Jag är Josefine Lena Astutik Hultén.

Jag tycker om att skriva. I jobbet och på fritiden. I jobbet skriver jag artiklar, informationstexter, personporträtt. Anteckningar, aktivitetsplaner och kalenderbokningar. Nyheter, slogans och inkastare. Personligen skriver jag dikter, tankar, dagbok. Jag försöker skriva bok.

Det här är min blogg där jag också skriver ibland.

Jag är en passionerad amatörfotograf. Fotar gärna och ofta med mobilen och jämte det gör jag vad jag så gott jag kan för att utveckla min kompetens med systemkameran både i jobbet och privat.

Utbildade mig 2012-2014 till webbredaktör och arbetar idag som kommunikatör i kommunal förvaltning. Mitt område är mestadels webb och sociala medier. Innan jag gör det jag gör idag utbildade jag mig och arbetade som förskollärare inom praktisk-estetiska ämnen.

Jag är adopterad och kom till Sverige när jag var tre månader. Jag har alltid sett mig själv som en sökare, men först 2017 (35 år gammal) påbörjade jag min röttersökning. Följ min berättelse om den resan här på bloggen.

Jag är uppvuxen med min adoptivmamma. Vid sex års ålder blev vi del av en stor och flådig bonusfamilj. Jag har tre barn. Jag har gift mig i gång och skilt mig en gång. Idag lever jag med min sambo. Det är vi, vår tvååring och mina två äldsta som idag är kärnan i min familj.

Instagram: @fine_hulten

2020 startar jag projektet #jagäradopterad.
Se mer på jag-ar-adopterad.se och @jag_ar_adopterad