Webbinarium, årsplan och en supersnabb (läs: kort) löprunda

Nu sitter jag i soffan med tända ljus. Tror visst att hösten är här. Och jag har förstått att man kan springa kortare rundor istället för bara ”långa” hela tiden. Kanske att det till och med kan vara bättre. I Nike running appen hittade jag ett pass som heter Riktmärke som gick ut på att jag skulle träna mig på att springa i ett högre tempo än i vanliga fall. Jag värmde upp i 7 min, öste på i snabb fart i 3 min och varvade ner i 5. Och tanten i mina hörlurar sa att jag var jätteduktig. Så jag litar på henne!

Men. En sak som jag blev skitsur för var under avslutande minut när hon helt plötsligt försökte peppa med ”kom ihåg att ju hårdare du jobbar desto snyggare blir du”. Vad hände?! Samtidigt säger hon ”Kom ihåg att det inte finns någon mållinje, men vi ses på startlinjen nästa gång”, vilket känns sympatiskt och smart. Men det där andra gjorde mig förbryllad. Bättring #NRC !

Annars idag har jag och teamet suttit tillsammans runt i vårt konferensrum (för jag har ett team nu och en massa kul och sjukt kompetenta kommunikatörskollegor eftersom jag bytte avdelning i somras) och kollat på en webbsändning om Digital kommunikation – från rörlig bild till nya digitala kanaler som hölls i Stockholm, SKL.

Eftersom vi tittade via webbsändning kunde var och en bestämma vilka delar vi ville titta på och om man ville gick det bra att samtidigt jobba med annat. Himla bra upplägg. Så då passade jag på att klura på ett upplägg för en årsplan med tydliga mål (hurra!) för Pedagogsajten, som ju är mitt huvuduppdrag.

Och vi hade popcorn och godis också.

Så denna dag har jag lärt mig saker som att Svenska kyrkan verkar grymma när det gäller digitala strategier och närvaro i sociala medier, att snapshat kan vara en bra kanal att använda sig av (om det är där målgruppen befinner sig), att Kungälvs kommun satsar på att bli bäst på film och att om jag skulle behöva föda barn igen så är det podden Föda barn som gäller.

Ok. God natt. Åh, förresten. På torsdag är det bokmässan. Skulle såååå gärna vara där. Ska följa det allt jag kan på hemmaplan. Framför allt Bladen brinner som har premiär!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *