Gå inte barfota på trädäcket, då får du flisor i fötterna

Detta blir vår första sommar i huset. Och det är verkligen sommar nu. Ända sedan vi flyttade in i slutet av november har vi väntat och längtat till lila syréner, turkosblått vatten, asfaltsogräs.

På mindre än två veckor har vi nog fått uppleva allt man kan tänkas vilja ha ut av sommarmånaderna. Temperaturen steg plösligt till närmre 30 grader, gurkor och tomater har växt ur sina krukor, gräsmattan torkat och studsmattan nära på glömts bort till förmån för oasen på baksidan där vi ätit frukost, lunch, middag, badat oss torra av klor och huserat bästa vänner.

Underbara sommar.

Idag fyller Love 8 år och det är två dagar kvar till skolavslutningen. Det har varit mindre än 20 grader i ett par dagar nu och jag har äntligen tid att skriva av mig lite, istället för att lapa sol på trädäcket. Som för övrigt känns som en brygga under fotsulan.

Men gå inte barfota på trädäcket, då får du flisor i fötterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *