Det verkar som om vi ska köpa hus

– Det verkar som om vi är överens om ett pris, säger Alexander i andra änden av luren. Jaha. Va kul. (Jag är inte alltid så bra på att uttrycka mina känslor)

Vi vann. Vi lade budet och ingen annan lade ett högre. Det verkar alltså som om vi köper ett hus!

Just den här helgen ska vi till Tjörn och sedan vidare till Marstrand för att gå på bröllop. Jag ska sjunga i kyrkan och har övat sedan i februari.

Det har varit fullt ös på jobbet och jag kan ibland över huvud taget totalt och inte alls förstå hur jag ska kunna komma framåt med det här projektet som kallas för mitt jobb. Jag skriver, samordnar, planerar och publicerar. Men jag undrar ändå allt för ofta vart arbetsdagen tagit vägen och om jag gjort någonting vettigt alls.

Dessutom har jag börjat springa (Jag vet! mer om det sen), vilket tar upp en jäkla massa tid. Mest när jag inte springer, för då tänker jag att jag borde springa och det är inte alls ett effektivt sätt att springa på.

För övrigt har jag väldigt svårt att göra många saker på en gång. Jag kan göra det utan problem, men jag blir totalt översvämmad i skallen och tycker att jag är den mest upptagna människan på jorden och att jag borde få någon typ av medalj för att jag multi-taskar så dåligt, fast bra.

Men så. Mitt i denna halvt kaosartade vardag råkade vi bestämma oss för att lägga ett bud. Huset tittade vi på tillsammans alla fyra. Det var liksom direkt kärlek men som svalnade lite grann och sen kom vi på att det nog ändå var kärlek. Därför körde vi tillbaka till huset. Smög runt och tittade och funderade. Sedan lade vi ett bud.

Jag tyckte bäst om de dubbla altandörrarna ut från vardagsrum och kök. Där ska jag gå rakt ut på gräsmattan och bara sitta. I min egen trädgård. Barnen var uppenbart imponerade av poolen (Ja!! Det finns pool), men det fyller även vissa andra superviktiga krav som trappa inomhus och plats för lekhall… Sebastian. Han tycker att huset är perfekt, men att det saknar charm. Han är nog ganska rädd. Det är väl jag med för den delen! Huset pockade hur som helst på våra drömmar. Det var nog därför.

Igår kväll skrev vi på alla papper.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *